Uslovi korištenja

Opšti uslovi poslovanja Kozanostra.rs online prodavnice (u daljem tekstu Kozanostra.rs) utvrđeni su Uslovima korištenja koje realizuje Koza Nostra sp, u čijem je vlasništvu Kozanostra.rs.

Opšta pravila

Uslovi korištenja kreirani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača Republike Srbije i prema međunarodnim običajima online poslovanja.
Korištenjem Kozanostra.rs svaki posetilac ili kupac (kolektivno “Korisnik”) prihvata ove Uslove korištenja. Ukoliko se Korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja Kozanostra.rs, treba da se suzdrži od korištenja ili da obavesti korisničku podršku o mogućim nedostacima na e-mail [email protected].
Kozanostra.rs radi 00-24 h svaki dan u sedmici. Pristup Kozanostra.rs ima svako lice koje ima pristup internetu i poseduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet Explorer-a ili Firefox-a.
Pristup Kozanostra.rs može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih poteškoća.
Zabranjeno je korištenje bilo kakvih programa ili aplikacija sa ciljem preuzimanja sadržaja sa stranice, te napada na stranicu www.kozanostra.rs. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi Uslovima korištenja stranice podložno je tužbi.
Korisnicima Kozanostra.rs dozvoljeno je deljenje sadržaja ove platforme putem društvenih mreža Facebook, Instagram, Twitter i drugih, ali isključivo u nekomercijalne svrhe.
Kozanostra.rs će nastojati obezbediti najbolju moguću uslugu. Kozanostra.rs ne može 100% garantovati da će usluga odgovarati potrebama svih Korisnika, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite na e-mail [email protected].
Kozanostra.rs nije odgovorna za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme Korisnika nastalu prilikom korištenja stranice www.kozanostra.rs. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.
Materijali koji se nalaze na www.kozanostra.rs su pravo firme Koza Nostra sp. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja je strogo zabranjeno.
Kozanostra.rs može raskinuti saradnju sa bilo kojim Korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje Korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa Uslovima korištenja.
Korisnik ne sme putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijale koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni.

Uslovi kupovanja

Kupovinu na Kozanostra.rs može vršiti svako lice koje pročita i prihvati Uslove korištenja i izvrši proces narudžbe (u daljem tekstu “Kupac”). Nije potrebno registrovanje naloga kako bi se izvršila kupovina željenog proizvoda.
Svaki Kupac odgovara za tačnost i istinitost svih informacija koje je unio prilikom procesa narudžbe proizvoda. Unošenjem podataka u formular prilikom narudžbe na Kozanostra.rs Kupac daje saglasnost za pohranjivanje podataka u bazi. Svi podaci mogu da se koriste i u marketinške svrhe.
Kupac sam ocenjuje tačnost informacija iznesenih na Kozanostra.rs i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost.

Dostava proizvoda

Kozanostra.rs svoje proizvode dostavlja u celoj Srbiji, ali i na svim drugim lokacijama van matične države.
Rok dostave naručenih proizvoda je 48 sati od trenutka slanja obavesti da je pošiljka poslata.
Cena poštarine unutar Srbije je besplatna.
Cena poštarine van granica Srbije zavisi od vrednosti pošiljke.
Iz opravdanih razloga može da se desi kašanjenje sa isporukom. Molimo Kupce za razumevanje za moguća kašnjenja u isporuci u periodima akcija i s obzirom na to da isporuka često zavisi od eksternih kurirskih službi. Isporuke se ne vrše vikendom i državnim praznicima.
Plaćanje naručenih proizvoda vrši se gotovinski prilikom preuzimanja paketa.
Sve cene su izražene u odgovarajućoj valuti.
Fotografije na Kozanostra.rs mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda mogu sadržati greške i podložni su izmjenama.

Završne odredbe

Ovi Uslovi korištenja stupaju na snagu danom objavljivanja na sajtu. Sve promene koje napravimo u Uslovima korištenja u budućnosti biće objavljene na ovoj stranici. Kozanostra.rs nije dužan da obavještava korisnike o svim izmenama koje učini, ali ukoliko smatra neophodnim može to da uradi.
Savetujemo da redovno proveravate Uslove korištenja kako biste bili u toku ukoliko dođe do izmena. Nastavkom korištenja stranice podrazumeva se da je korisnik saglasan sa Uslovima korištenja i svim novonastalim izmjenama.