Prirodan sastav

Poboljšanje zdravlja

Provjeren rezultat

KOZA NOSTRA

Spremni da revitalizujete svoje tijelo i svoj zivot.

Popust 20%

66.99 KM

54 KM

42
pakovanja na sniženju

*nakon naručivanja pozvaće Vas naš operater

Popust 20%

66.99 KM

54 KM

42
pakovanja na sniženju

*nakon naručivanja pozvaće Vas naš operater

KOZA NOSTRA

Spremni da revitalizuete svoje tijelo i svoj život?

Šta je KOZA NOSTRA?

KOZA NOSTRA je kompletan protein sa optimalnim nivoima aminokiselina koje podržavaju regeneraciju tijela, imunitet i rast mišića

Potpun, prirodni, mineralni napitak dobrog raspoloženja. Prirodno liječi nesanicu i depresivno stanje. Sadrži proteine najviše biološke vrijednosti (laktoalbumin i laktoglobulin). Povoljno djeluje na digestivni trakt, podstiče varenje i ubrzava metabolizam. Preporučuje se u prevenciji i terapiji oboljenja jetre, osteoporoze, povišenog krvnog pritiska, povišenog holesterola, upalnih procesa kože, suzokože, za poboljšanje rada bubrega.

KOZA NOSTRA preporuke

5/5

VIDLJIVI REZULTATI VEĆ OD PRVIH DANA!

KOZA NOSTRA ima pozitivno dejstvo kod smanjenog apetita, povišenog holesterola, čak i zubnih naslaga i karijesa. Potpomaže regeneraciju jetre, pa je kod problema s jetrom kao i posle svih praznika i većih obroka dobro uzeti „staru dobru surutku” kako bi se jetra kao najveća fabrika u organizmu oporavila i osposobila za normalan rad.

Zdravstvene prednosti KOZA NOSTRA proteina

POVEĆAVA IMUNI SISTEM

Protein kozje surutke podrzava proizvodnju bijelih krvnih zrnaca i antitela koja poboljsavaju imuni sistem. Takođe povećava nivo majstora antioksidansa, glutationa koji takođe detoksificira ćelije u tijelu. Navedeni antioksidant takođe obezbeđuje zaštitu tijela od oksidativnog stresa. U stvari, nekoliko studija je pokazalo da je protein surutke mnogo efikasniji u poređenju sa drugim proteinskim oblicima pri podržavanju zdravog imunološkog sistema

POSPEŠUJE GUBITAK TEŽINE

Budući da protein kozje surutke podstiče rast mišića, on takođe pomaže osobi da smrša. Tijelo će nastaviti da sagoreva više kalorija čak i kada je osoba u mirovanju dok se metabolizam postepeno podiže. Ovakva kretanja u tijelu olakšala bi pojedincu da smrša.

SIGURNO ZA OSOBE SA ALERGIJAMA

Protein surutke iz kravljeg mlijeka može izazvati alergije, sa simptomima kao što su dijareja, povraćanje i osip na koži. Razlog tome je alfa kazein koji se nalazi u kravljem mlijeku. S druge strane, kozje mlijeko od kojeg je izveden protein kozje surutke ima do 90% manje navedenog kazeina. Kao takav, protein kozje surutke je siguran za većinu ljudi. Protein kozje surutke je takođe podnošljiviji za ljude koji ne podnose laktozu nego proteini surutke dobijeni od kravljeg mlijeka. Laktaza, enzim neophodan za varenje laktoze, nedostaje kod ljudi koji ne podnose laktozu. Mlijeko od koze ima niže nivoe laktoze u poređenju sa kravljim mlijekom i tako bolje podnosi ljude sa laktozom.

GRADI MIŠIĆNA VLAKNA

Kao što je ranije pomenuto, mnogi sportisti i bodibilderi zavise od proteina surutke zbog njihovih potreba za energijom i izgradnjom mišića. Protein kozje surutke ima aminokiseline razgranatog lanca ili BCAA koje se sastoje od izoleucina, leucina i valina. One se brzo razgrađuju od strane organizma, što ih čini gotovo dostupnim za sintezu proteina.

PROMOVIŠE DOBRO VARENJE

Kozje mlijeko, od kojeg je izveden protein kozje surutke, ima visoke nivoe oligosaharidnih prebiotika za koje se zna da promovišu rast bakterija koje mogu imati pozitivan efekat na varenje. U poređenju sa proteinom surutke iz kravljeg mlijeka, lakše se probavlja i proteina surutke. To je zbog toga što su molekuli masti pronađeni u kozjem mlijeku kraći, pa ih tijelo lako može asimilirati.

OLAKŠAVA ARTRITISNI BOL

Sirova surutka se često koristi kao tretman za artritis. Sadrži bioorganski natrij koji naše tijelo koristi da zadrži zglobove. Takođe može smanjiti zapaljenje u zglobovima.

Kako piti KOZA NOSTRA napitak?

Dodajte kašičicu KOZA NOSTRA napitka u čašu mlake vode

Uzimajte 1 dozu dnevno. Za maksimalnu apsorpciju preporučuje se piti ga za doručak.

Preporučeno trajanje tretmana - 1 mjesec

5-koza-nostra-PRODUKT-03-c

KOZA NOSTRA prednosti

Kako kupiti KOZA NOSTRA napitak?

1. Naručite odmah i ostvarite popust

2. Pričekajte poziv našeg operatera i potvrdite detalje

3. Ne plaćate ništa sve do dobijanja svog paketa kurirskom službom

KOZA NOSTRA

Spremni da revitalizuete svoje tijelo i svoj život?

Popust 20%

66.99 KM

54 KM

42
pakovanja na sniženju

*nakon naručivanja pozvaće Vas naš operater

KOZA NOSTRA

Spremni da revitalizuete svoje tijelo i svoj život?

Popust 20%

66.99 KM

54 KM

42
pakovanja na sniženju

*nakon naručivanja pozvaće Vas naš operater